Det er vi som har skapt denne rare boka :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi to – Per Vie og Morten R. Gray – har kjent hverandre og jobbet sammen på forskjellige prosjekter i snart 30 år. Og selv om det har blitt mest reklame og kommunikasjon har også vennskapet vårt gitt rom for flere egne prosjekter. Som boka Kua som ville bli farlig.

Dette sier Morten om Per:

«Per begynte å tegne små bamser da han var veldig liten. Altså; VELDIG liten. Han likte så godt å tegne at han fortsatte med det på skolen, selv om læreren hans synes det kunne bli litt mange bamser om gangen.

I dag kan Per tegne veldig mye rart, og det er veldig mange som vil ha tegningene hans. Han har hatt mange egne utstillinger med tegninger, malerier og annen kunst. Og han har hatt sin egen tegneseriestripe i Dagbladet. Dessuten er han veldig flink til å skrive og finne på ting. Per er AD, kunstner, illustratør, kommunikasjonsrådgiver og en ordentlig kreativ og original gutt. Han liker også godt å hjelpe folk med å finne talentet sitt.

Per snakker ikke like høyt og fort som meg.»

Dette sier Per om Morten:

«Morten er ganske voksen, men han vet ikke helt hva han skal bli ennå. Men én ting har han alltid visst litt mer om enn noe annet: Han ville leke med bokstaver: Enten synge dem, skrive dem, lese dem eller oversette dem til andre språk. Eller bruke bokstavene til å lage historier for barn og lyve så mye det er mulig med bokstaver på kortest mulig tid.

Morten liker også å undervise for små og store og få mange mennesker til å le mye. Morten er også reklamemann og halvt engelsk. Men han har ennå ikke bestemt seg for om det er fra tærne og opp til magen som er engelsk, eller fra magen og opp til hodet.

Han snakker mye fortere og høyere enn meg.»

Bestill boka her og nå uten eller med lydbok lest av Espen Beranek Holm. Få den tilsendt portofritt. Kjøper du flere bøker får du en bedre pris.

Bestill boka her