Årets julegave. Bestill boka her!

Kua som ville bli farlig

«Kua som ville bli farlig» er en samling nyskrevne småhistorier som er ikke bare er morsomme, de er rett og slett ganske sprø. Møt kua Gudrun som gjerne ville skremme noen, og gorillaen Myto som fikk så vondt i foten av å lyve. Her kan du også hilse på sjiraffen Stig som hjelper en fisk ned fra et tre. Liker du litt langsomme historier, kan du lytte til hva kamelen Sanaam har å si om det å ikke alltid måtte skynde seg. Du kan også lese om de små rødbavianene Hopp & Sprett som syntes de hadde så fryktelig slemme foreldre. Har du forresten hørt om et esel som vil gå i tøfler? Det har vi! Han heter Bråbrems og har hatt en rar drøm.

Denne boken inneholder førti spennende, annerledes og morsomme historier som får både den som leser og den som blir lest for til å le høyt. Du må også se på de rare illustrasjonene av dyrene. De er nesten en historie i seg selv, alle som én.

Kua som ville bli farlig er en glimrende bok for alle som trenger en kort historie, enten det er den som skal lese som synes tiden er litt knapp – eller det er et par små ører som ikke kan sove uten å bli lest for.

Kos deg med bokstaver og tegninger! Kanksje blir du også inspirert til å skrive historier og lage tegninger selv?

Hilsen Morten og Per

Se hvordan tegningene i boka ble skapt her

Les hele historien om kua Gudrun her

Bestill boka her og nå uten eller med lydbok lest av Espen Beranek Holm. Få den tilsendt portofritt.

Kr. 280,- fritt tilsendt
Kr. 380,- med lydbok fritt tilsendt

Bestill boka her

Kommentarer er stengt.