Barn fra Høvåg skole utenfor Lillesand

Denne historien er laget av barn fra Høvåg skole utenfor Lillesand med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om katten som spiste bestevennen sin. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse!

Katten som spiste bestevennen sin

Katten var lei seg. Han hadde svelget bestevennen sin.

Det var en gang en katt. Den var helt normal. Nesten. Det var bare én liten ting med katten; den hadde hvit grisenese. Den skremte alle dyrene der den bodde med det rare utseendet sitt, utenom mus. Den var nemlig bestevenn med musene.

Plutselig en dag slukte den musevennlige katten en musevenn ved en feiltakelse. Da begynte katten nesten å gråte. Men musa ville ikke gi opp så lett. Inne i magen sin kjente katten at musa romsterte noe forferdelig. Musa gnagde på navlen og ville ut igjen! Katten hadde både fått veldig vondt i magen og veldig dårlig  samvittighet. Plutselig begynte katten å hoste. Og til slutt hostet den ut musa. Den fortumla musa så opp på katten. Da sa katten til musa: ”Unnskyld, min venn!”

Les også historiene om

 

Kommentarer er stengt.