Barnehagebarn i biblioteket i Lillesand

Denne historien er laget av barnehagebarn fra Prestholt, Fagertun og Borktun barnehager, med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om høna som hadde hundeører. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse!

Høna som hadde hundeører

Høna Albert kjente plutselig noe rart inni kroppen sin

Dette er historien om Høna Albert. Det var noe helt spesielt med Albert – at hun hadde guttenavn var én ting – hun hadde nemlig også lange hundeører.  Albert gikk omkring og spiste korn og koste seg. Det gjorde sitt til at hun måtte bæsje hele tiden.

Plutselig kjente Albert noe rart inni kroppen sin. Albert begynte å gulpe og brekke seg. Hva var dette for noe rart? Kanskje det var et egg som skulle ut? Joda, ganske riktig. Som en kanonkule kom et stort egg ut av munnen til Albert i full fart. Og selv om der var litt rart at egget kom ut den veien ble hun veldig glad for at det var et egg – og ikke bæsj.

Les også historiene om

Kommentarer er stengt.