Barn fra Løddesøl oppvekstsenter

Denne historien er laget av barn fra Løddesøl oppvekstsenter, 1. – 3. klassetrinn pluss en lokal barnehage, med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om dragen som giftet seg med kjendiskua Gudrun. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse!

Dragen som giftet seg med kjendiskua Gudrun

Dragen Kristian og kua Gudrun fikk mange, søte småkudragebarn

Har du hørt om dragen Kristian? Det har vi. Den var rød og stilig og veldig glad i å spise små lam. En dag ville Kristian spise en voksen sau. Men det gikk ikke så bra, for da fikk den en stor ulldott i munnen som til og med satte seg fast. Den satte like greit fyr på sauen med flammene sine. Og så kunne den svelge sauen.

Da traff Kristian plutselig den berømte kua Gudrun. De ble forelsket og giftet seg og flyttet til en øy. Der fikk de mange små kudragebarn med takker på ryggen. De gikk omkring og spydde flammer fra munnene sine. Og alle var lykkelige.

Les også historiene om

Kommentarer er stengt.