Barn i Lyngdal Bok & Media

Denne historien er laget av barn fra Lyngdal i Lyngdal Bok & Media, med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om den frekke krokodilla som sprakk. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse!

Den frekke krokodilla som sprakk

Krokodilla Frekkasen likte ikke å spise steiner

Det var en gang en krokodille som ble kalt Frekkasen. Antageligvis fordi han siklet etter å spise barn. Det rare med Frekkasen var at han ikke hadde tunge. En dag så han to barn ved elvebredden. De holdt hver sin store stein. Frekkassen så ikke steinene til barna. Han bare åpnet den digre kjeften sin og slukte begge barna.

Etter en liten stund kjente krokodilla Frekkassen at det begynte å gjøre vondt i magen. Det var fordi barna kastet steiner inni magen hans. Plutselig sprakk krokodilla og begge barna kom seg ut i det fri igjen. Og de hadde heldigvis fått med seg de fine steinene sine.

Les også historiene om

Kommentarer er stengt.