Barn i Arendal bibliotek

Denne historien er laget av barn fra Arendal sammen med oss i biblioteket i byen, med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om fisken som spiste en katt på Danskebåten. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse!

Fisken som spiste en katt på Danskebåten

Den blå katten Nina ante fred og ingen fare på vei til Danmark

Katten Nina var ikke som andre katter. Joda, den sa ”mjau” og malte og sånn. Men det som var spesielt var at den var blå! En dag den skulle til Danmark med Danskebåten traff den fisken Tor. Fisken hadde svømt ved siden av Danskebåten og spratt plutselig opp i båten. Tor var mye mindre enn katten Nina, men allikevel klarte fisken Tor og svelge Nina hel! Magen vokste til Tor nesten sprakk, men i stedet for å vente på at magen skulle sprekke skjøt Tor katten Nina ut av magen sin som en kanonkule gjennom den åpne fiskemunnen.

Så kunne turen til Danmark fortsette som normalt. Og det var de glade for begge to, både Nina katt – som koste seg videre på Danskebåten, og Tor fisk som egentlig bare var ute på en liten svømmetur.

Les også historiene om

Kommentarer er stengt.