Barn fra Søndeled skole utenfor Risør

Denne historien er laget av barn fra Søndeled skole, 1. – 3. trinn, med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om prinsessa som ble reddet av en prins på bananhest. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse!

Prinsessa som ble reddet av en prins på bananhest

Endelig fikk prinsesse Lisa sin prins Ola

Prinsessa Lisa var en rar prinsesse. Hun var ganske stygg – og midt i ansiktet hadde det vokst ut en banan. En dag hun skulle bade kom monsteret Grøndi innom for å skremme henne.  Da mistet prinsesse Lisa bananen oppi badekaret. Monsteret Grøndi prøvde å skremme prinsessa enda mer, men da kom plutselig Prins Ola ridende. Han red på en bananhest. Han tok med seg Lisa og dro av gårde.

Så levde de lykkelige i alle sine dager.

Les også historiene om

Kommentarer er stengt.