Barn fra Myra skole og lokale barnehager

Denne historien er laget av barn fra Myra skole, 1. – 4. klassetrinn pluss en lokal barnehage, med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om ulven som ville spise grisen. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse

Ulven som ville spise grisen som spiste opp ulven

Ulven som ville spise grisen likte ikke lukta...

Nå skal du få høre historien om Fisegrisen. Den gikk og prompet hele dagen. Men en dag kom ulven Anders på besøk. Den var sulten og ville spise grisen. Men så kjente ulven lukta fra prompen til Fisegrisen. Ulven Anders dro hjem og tok på seg maske. Da den kom tilbake, var grisen blitt så sulten at den spiste opp ulven istedet! Fisegrisen ble så stor at han eksploderte og havnet oppi et tre. Da hadde ulven forvunnet ut av magen hans igjen. Fisegrisen datt ned på bakken, og alt var bra igjen.

Les også historiene om

Kommentarer er stengt.