Barn i Mandal Bok & Media bokhandel

Denne historien er laget av barn fra Mandal, 4 – 13 år, med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om monsteret som ikke tålte cheroxstøvler. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse!

Monsteret som ikke tålte Cherrox-støvler

Monsteret William angret på at han hadde slukt to barn

Monsteret William var sulten. Og det beste han visste var å spise barn. En dag var han så sulten at han slukte to barn i én jafs. De het Yonah og Hanne. De hadde på se Cherrox-støvler, så William fikk veldig vondt i magen. Da måtte han ringe til doktor Johannes.

– Slipp barna fri! sa han til monsteret. Og da monsteret William slapp barna ut av den stygge kjeften sin, ble han bra i magen sin igjen. Og det var både William og barna han hadde slukt veldig glade for.

 

Les også historiene om

Kommentarer er stengt.