Barn fra Fargeskrinet barnehage utenfor Risør

Denne historien er laget av barn fra Fargeskrinet barnehage, med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om hunden som heldigvis gikk med sko. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse!

Hunden som heldigvis gikk med sko

Hunden Felix likte å gå med blankpolerte herresko

 

Det var en gang en liten hund som het Felix. Det var en helt alminnelig hund. Nesten. Det var nemlig slik at Felix likte å gå rundt med sko på beina. En dag møtte Felix ulven Gråbein. Han slukte Felix i en jafs. Men da fikk den fryktelig vondt i magen. Kanskje det ikke var så lurt å spise en hund med sko på seg?

Ulven gikk til doktoren. Han sa han hadde fått magesår av noe inni magen sin. Da slapp ulven Anders hunden Felix ut igjen. Og Felix ble frisk med én eneste gang!

Les også historiene om

Kommentarer er stengt.