Barn fra Byglandsfjorden oppvekstsenter i Setesdalen

Denne historien er laget av barn fra Byglandsfjorden oppvekstsenter, 1. – 4. trinn, og barn fra en lokal barnehage, med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om den blinde postdamen som av og til ba om hjelp. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse!

Den blinde postdamen som av og til ba om hjelp

Da postdamen Maurora fikk hjelp av frosken Frank gikk det veldig bra

Har du hørt om postdamen Maurora? Hun var en maur og var veldig flink til å levere post. Men hun kunne ikke se, så hun trengte litt hjelp av og til. Og så brukte hun hvit stokk.  Maurora hadde også gips på det ene beinet.

En dag kom frosken Frank kom på besøk.
– Kan du hjelpe meg litt i dag? spurte Maurora. De skulle til bia Siri med post. Hun hadde bursdag, så de hadde med en gave til henne. Frosken Frank ba Maurora krabbe opp på ryggen hans. Så hoppet de av sted. Men da de kom til en bekk skulle frosken hoppe over. Da falt Maurora av, men det gjorde ikke noe, for Frank reddet henne med tunga si. Da de kom til bia Siri ble Siri så glad at hun sa: – JA TAKK!

Les også historiene om

Kommentarer er stengt.