Barn fra Asdal skole utenfor Arendal

Denne historien er laget av barn fra Asdal skole, Bjorbekk, 1. – 4. trinn, med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om kaninen som kjente en flink brannbil. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse!

Kaninen som kjente en flink brannbil

Godt å ha en så god venn som brannbil Even, synes Rolf

Nå skal du få høre historien om brannbilen Even og en enøret kanin som het Rolf. Even var en veldig flink brannbil. Med den store sirenen sin sa han ”baaabuuubaaabuuuu” når han rykket ut.

En dag så Rolf at det brant i skogen hans. Da ringte han til Even. Even kom, men hadde glemt å fylle opp med vann. Da måtte han reise til Henrikstasjonen for å fylle opp.

Kaninen Rolf sto i veien og viftet med den ene øret sitt. Even stoppet og lot Even få sitte på. Så reiste de sammen inn i skogen. Da de kom bort til røyken så de at det var hytta til Rolf som brant. Even fikk slukket brannen. Da så de at det var bare litt svart på taket, ellers var hytta helt i orden. Da ble Rolf kjempeglad!

Les også historiene om

Kommentarer er stengt.