Barn i Setesdalen Libris bokhandel

Denne historien er laget av barn fra 3 til 5 år fra Setesdalen som vi møtte i Setesdalen Libris bokhandel, med LITT hjelp av oss. På noen få minutter kom barna selv med innspill og idéer til hva som skulle skje i historien om jegeren som måtte rydde i bjørnehula. Her er historien. Klikk gjerne på bildet, så får du se tegningen til Per større. God fornøyelse!

Jegeren som måtte rydde i bjørnehula

Bjørn var fornøyd med at jegeren Kevin hadde rydda, og at han sluttet med å jakte på småbjørn

Vil du høre historien om bjørnegutten Thomas? Han hadde det så fint i skogen sin. Men en dag dukket jegeren Kevin opp. Han ville skyte Thomas, men da begynte Thomas å løpe. Plutselig hørte bjørnefaren til Thomas – som het Bjørn – at Thomas ropte om hjelp. Han løpt til og stoppet Kevin, tok ham i øret og dro ham med hjem til hula si. Som straff måtte jegeren Kevin rydde i bjørnehula. Kevin syntes det så rotete ut der inne, nesten som om innbruddstyver hadde vært på besøk.

Han holdt på lenge og til slutt ble han ferdig med all ryddingen. Da fikk han sjokolade, brus, popcorn og en ballong av bjørnepappaen, som var veldig fornøyd med arbeidet hans. Og jegeren Kevin jaktet aldri mer på små bjørner.

Les også historiene om

Kommentarer er stengt.