Frosken som fikk samfunnstjeneste

«Frosken Frekk var slett ikke flink på skolen. Men det var én ting han var flink til: Han var veldig flink til å geipe. Frekk hadde den lengste tunga noen hadde sett i hele dammen. Hadde han lyst på en flue eller gresshoppe som satt litt langt borte, slengte han bare ut den lange tunga si og fanget dem med et SVISJ!

En dag satt han på skolen og kikket som vanlig ut av vinduet. – Kan ikke vi ta friminutt snart? Jeg er så lei av å sitte her og glane, sukket Frekk. – Du skal glane, sa frøken Flink strengt. – Du skal glane i boka di helt til du blir flinkere i fransk. – Jeg vil ikke bli flink i fransk, sa Frekk furtent. – Jeg vil bli flinkere i kvekk!»

Les mer om frosken Frekk i «Kua som ville bli farlig».

Se hvordan tegningen til frosken Frekk ble skapt her

Les hele historien om kua Gudrun her

Bestill boka her og nå uten eller med lydbok lest av Espen Beranek Holm. Få den tilsendt portofritt. Kjøper du flere bøker får du en bedre pris.

 

Bestill boka her

Kommentarer er stengt.